Maling af facader

Maling af facader

Trænger facaden til at blive frisket op med en grundig rensning og nyt maling? Hos Århus Maleren har vi specialiseret os i alle typer opgaver indenfor maling af facader for private kunder, erhvervskunder, boligforeninger og offentlige ejendomme i Århus, Risskov, Randers, Viby og omegn. Uanset om der er tale om maling af facade på rækkehuset, villaen, etageejendommen eller virksomheden, så kan vi stå for at udføre et kvalitetsbevidst, smukt og holdbart resultat. Med maling af facader får du det perfekte look til ydersiden af din bolig eller din virksomhed. 

Vi har mange års erfaring og tilbyder vores hjælp i forbindelse med at finde den korrekte maling til din facade. Ønsker du rådgivning i forhold til farvevalg, tilbyder vi også dette. 


Maling af facade i Århus, Risskov, Randers og Østjylland

Er din bolig slidt at se på, skal virksomheden skille sig ud fra de andre eller trænger dit hus til en ny farve? Så er maling af facade eller mur, måske det du skal i gang med. 

Hos Århus Maleren udfører vi maling af facader og facaderenovering for både private og erhverv i Østjylland, hvilket indbefatter både maling af facader til private boliger, store og små ejendomme, lejligheder og institutioner i alle størrelser.


Professionel maling af facade

Når du vælger os som samarbejdspartner, er du garanteret den bedste service og kvalitet og dermed også et produkt, som du kan være tilfreds med i mange år. Vi har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer lige præcis til dig og dine ønsker på den pågældende bygning.

Ofte kan udvalget af de forskellige produkter og farver være stort og uoverskueligt. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og holdbare produkter samt den helt rigtige farvesammensætning. Vælger du os til at udføre opgaven, er du sikret professionelt håndværk og maling af facader.  


Få den rigtige løsning til maling af facader

Ingen facader er ens. Det er derfor vigtigt, at vi ser opgaven først, inden vi kommer med et løsningsforslag og et tilbud.  På den måde er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der holder i mange år frem, og ikke mindst til den helt rigtige pris, når du vælger os som samarbejdspartner. 

Vi giver vores professionelle vurdering af maling af facaden, og ser på hvad vi er oppe imod. Ikke alle facader kræver den samme behandling, og er der noget, der strækker sig ud over vores faglige kundskaber, trækker vi gerne på vores samarbejdspartnere, så opgaven bliver udført til ug fra start. 


Flot og holdbart resultat

Vi udfører altid et grundigt og seriøst arbejde baseret på en tæt dialog med vores kunder, og vi bruger kun de bedste produkter, så vi kan sikre et flot, robust og holdbart resultat første gang. 

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på telefon 71 99 21 20 eller send en mail til kontakt@aarhusmaleren.dk og lad os sammen finde den bedste løsning til maling af facade. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din maling af facade!


Offentlig daginstitution
facade-sokkel-maling