Maling af hus

Skal vi Male dit hus?

Trænger dit hus til en gang maling? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Århus Maleren tilbyder vi maling af hus både indvendigt og udvendigt til både private, offentlige, boligforeninger og erhverv. Vi har stor erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave indenfor maling af huse og bygninger. Vi udfører professionelt malerarbejde i hele Østjylland, så dit hus vil fremstå som ny, så snart vi har udført vores opgave. 

Vi er et professionelt malerfirma, som blev grundlagt i 2018. Vi har siden vores start løst et hav af forskellige maleropgaver, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at få dit hus til at skinne som ny. Uanset om du mangler hjælp til udvendig maling af mur eller maling af huset indvendigt, så klarer vi enhver opgave professionelt.


Maling af hus i Århus, Randers og resten af Østjylland

Hos Århus Maleren har vi stor erfaring med indendørs såvel som udendørs maling af hus. Vi står altid klar til at hjælpe dig med enhver maleropgave, uanset om det er maling af mur, vinduer, facade eller vægge, der trænger til en klat maling. Vi kører rundt i hele Århus, Randers og omegn og tilbyder professionelt malerarbejde til både private og erhverv.

Når du vælger Århus Maleren, kan du være sikker på at få et resultat af god kvalitet, som er udført med de bedste materialer. Vi lægger stor vægt på vores arbejde fra start til slut, og vi vægter derfor også den gode dialog med vores kunder rigtig højt.  


Udendørs maling af hus

Der er mange ting man kan have behov for at få malet på sit hus udvendigt. Det kan blandt andet være:

 • Facade

 • Døre

 • Vinduer

 • Gavle

 • Udhæng

 • Sternbrædder og meget mere

Udover at det er vigtigt at få malet de forskellige ting, er det også vigtigt, at malerarbejdet bliver udført korrekt af hensyn til holdbarhed og materialevalg. Her kan vi hos Århus Maleren være behjælpelig, hvis du har brug for en professionel maler til udendørs maling af hus i eller omkring Århus og omegn.


Indendørs maling af hus

Selvom det kan virke lettest selv at stå for at male sit hus indendørs, er der faktisk mange fordele ved at hyre en professionel maler til opgaven. Du kan først og fremmest spare en masse tid og besvær. Derudover kan du få gode råd og vejledning fra professionelle malere, som ved præcist, hvordan man håndterer maling af trægulv, og hvilken slags maling der skal bruges til badeværelse, køkken osv. Derudover er du også sikret, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og vil holde i lang tid. 

Hos Århus Maleren er vi specialister indenfor vores branche og vi kan klare alle former for maling indendørs i dit hjem. Vi sørger altid for at rydde ordentligt op, når vi er færdige med at udføre vores arbejde, så det eneste tegn på at vi har været der, er duften og synet af et nymalet hjem. 


Overvejelser i forbindelse med maling af hus

Uanset om du skal have malet den udvendige facade på dit hus, eller du skal have malet indenfor, så er der mange overvejelser, du bør gøre dig, inden du går i gang. 

 • Hvilken farve skal facaden have?

 • Vil du have nyt tapet op indvendigt?

 • Skal der spartles?

 • Skal alle vægge være hvide?

 • Ønsker du forskellige farver på vægge og i hver enkelt rum?

Alle de mange spørgsmål som du må have, kan vi hjælpe dig med at finde svar på, hvis du sætter os til at male dit hus. Vi tager os altid god tid til at forstå og tilgodese dine ønsker og behov samt til at råde og vejlede dig undervejs i processen. 


Kontakt os og hør nærmere om maling af hus

Skal du bruge en samarbejdspartner til hjælp med maling af hus, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og farvelæg dit hus både indvendig og udvendig i lige de farver, som du ønsker. 

For at opnå det bedste resultat tager vi altid en grundig snak, inden vi påbegynder et projekt. Ønsker du at høre mere, kan du kontakte os på telefon 71 99 21 20 eller sende os en e-mail på kontakt@aarhusmaleren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med maling af dit hus! 

udvendig-træbeskyttelse
køkken-maling
badeværelse-maling