Maling af køkken

Maling af køkken

Hos Århus Maleren tilbyder vi professionel maling af køkken i Århus, Randers, Risskov, Skødstrup, Hornslet og omegn. Har du et nyt eller et gammelt køkken, der trænger til en gang maling, står vi til rådighed med vores mangeårige ekspertise og erfaring indenfor vores branche. Vi er yderst kvalitetsbevidste, strukturerede og detaljeorienterede, hvorfor du trygt kan vælge os til at udføre maleropgaven af dit køkken. 

Vi har stor erfaring med maling af køkken i alle typer boliger – huse som lejligheder. Uanset om du skal have malet køkken i et nyt hus eller lejlighed, eller du skal have shinet køkkenet op i en ældre bolig, så byder vi ind med langtidsholdbar kvalitetsmaling, der gør en synlig forskel.


Maling af køkken med kvalitetsmaling

Har du et køkken, der trænger til en gang maling, står vi klar til at hjælpe dig med at få genskabt værdien og glæden i dit køkken. Vi er grundige og effektive, og går ikke på kompromis med hverken vores håndværk, integritet eller malingen. 

Vi anvender udelukkende miljømærket maling af den bedste kvalitet til maling af køkken, så du får en løsning, som kan holde i mange år og som er mere sundhedsvenligt både for dig som skal bo i det og for miljøet. Ofte bliver billig maling dyrere i længden, da man skal male flere gange, og så holder det sig heller ikke pænt så længe. Særligt i et køkken er det vigtigt med kvalitetsmaling, da rummet er udsat for temperaturforskelle, fugt, mados, daglig rengøring osv.


Pris for maling af køkken hos Århus Maleren

Det kan være svært at sætte en fast pris på malerarbejde, hvis du skal i gang med maling af køkken, da dette vil afhænge af en lang række faktorer. Prisen vil derfor altid afhænge af opgaven og dens omfang, herunder også hvor meget for-og efterarbejde der kræves. Kontakter du os hos Århus Maleren, er du garanteret en maler med fordelagtige priser, der går hånd i hånd med kvaliteten af det udførte arbejde. Hør mere om, hvad vi kan tilbyde og lad os hjælpe dig med din maling af køkken opgave. 


Professionel tapetsering af køkken

Ønsker du et veludført og smukt resultat, uden at filt eller tapet i dit køkken sidder skævt, kræver dette erfaring og faglig kunnen. Hos Århus Maleren sørger vi altid for at efterlade et professionelt resultat, hvor mønstre og skilninger passer godt sammen. Vi sørger desuden også for eventuel spartling og pudsning af vægge, så overfladen bliver helt glat og jævn, ligesom vi også tilbyder at fjerne gammelt tapet, væv eller filt inden tapetsering af køkken. 

Er du på udkig efter en professionel håndværker til tapetsering af køkken? Så har vi stor erfaring med tapetsering, filt og væv i både private boliger, offentlige bygninger, erhvervslokaler og boligforeninger. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af køkken

Ønsker du at bestille maling af køkken hos os, så giver vi meget gerne et konkret og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi rådgiver dig også om valg af materialer og farver, hvis du har brug for vejledning og gode råd. 

Kontakt os for priser og hvis du skulle have spørgsmål på telefon 71 99 21 20 eller send en mail til kontakt@aarhusmaleren.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på dine spørgsmål og et gratis tilbud på maling af køkken. 


køkken-maling
køkken-maling